Δάπεδα ασφαλείας

Δάπεδα ασφαλείας από καουτσουκ σε διάφορα πάχη. Πιστοποιημένα ιδανικά για παιδικές χαρές με ΕΝ1177

Γενική περιγραφή:

Σετ 4 πλακών. Πλάκες δαπέδου ασφαλείας παιδικής χαράς κατασκευασμένες από μίγμα πολυουρεθάνης με έγχρωμο ανακυκλωμένο καουτσούκ. Ιδανικές για παιδικές χαρές, παιδότοπους και παιδικούς σταθμούς, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τοποθετούνται εύκολα πάνω σε καλά πατημένο χώμα αφού εγκιβωτιστούν με χαμηλό τσιμεντένιο τοιχίο καθώς επίσης και σε λεία επιφάνεια τσιμέντου χρησιμοποιώντας κόλλα πολυουρεθάνης. Διαθέτουν ειδικές αυλακώσεις για τη διευκόλυνση απομάκρυνσης των νερών στο κάτω μέρος.

*Έχουν μεγάλη απορρόφηση κραδασμών, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά standards (EN1177).

Διαστάσεις Προϊόντος (ΜxΠxΥ): (50x50x4) εκ.
Ιδανικό για: Παιδικές Χαρές Εξωτερικού Χώρου
Σημείωση: Διαθέσιμο σε ΟΠΟΙΟ ΠΑΧΟΣ θέλετε κατόπιν παραγγελίας!

——-

Δάπεδα ασφαλείας για παιδότοπους και χαλάκια παιχνιδιού για το παιδικό δωμάτιο σε διάφορα πάχη, σχέδια και χρώματα. Πιστοποιημένα Phthalates Free

Γενική περιγραφή:

Δάπεδο ασφαλείας εσωτερικού χώρου φτιαγμένο από αφρώδες υλικό! Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαλλαγμένο από τοξικά και οσμές! Πολύ ανθεκτικό, ειδικό για χρήση σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, παιδότοπους, γυμναστήρια και στο παιδικό δωμάτιο! Όλα τα EVA προϊόντα μας είναι άριστης ποιότητας, χωρίς τοξικά, ιδανικά για χρήση από μικρά παιδιά!

Διαστάσεις Προϊόντος (ΜxΠxΥ): (100x100x2) εκ.
Προτεινόμενη Ηλικία: 36 μηνών+
Ιδανικό για: Δάπεδο Ασφαλείας Εσωτερικού Χώρου για παιδότοπους, παιδικούς σταθμούς, γυμναστήρια ακόμα και το παιδικό δωμάτιο!